Últim Avís

  

Web: https://ultimavis.cat/

Mail: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 685217666

Afreça: Carrer Martinez de la Rosa n. 28. Barcelona

Opinions dels clientsDeixa el teu comentari
Average Review Times
  • Ambientació (8.4/10)
  • Proves (7.5/10)
  • Game Master (7.8/10)
0 of 0 gent que troba aquest comentari interessant
A mejorar
  · 4 months ago.
  • 7/10
    Ambientació
  • 9/10
    Proves
  • 7/10
    Game Master
Interesante, distraído, estresante y mejorable. Estuvimos en la sala el pasado viernes. Cosas a mejorar: el aire acondicionado, más acertijos y menos candados, renovar los papeles sobados y demás cosas envejecidas.
És aquest comentari interessant?
0 of 0 gent que troba aquest comentari interessant
Ultim Avís als passatgers del Vol 815 d'Oceanic Airlines
  · 5 months ago.
  • 8/10
    Ambientació
  • 4/10
    Proves
  • 6/10
    Game Master
Room número 29 i resolt amb 15 min de sobra! Bona recepció, com si fos un mostrador d'aerolínia, bona atenció de la gamemaster (una mica novata, però acceptable), excelent ambientació interior (pot ser que sigui el millor del room) però poques proves, i no gaire difícils. Ho recomanaria per novells i principiants. Pot ser un bon lloc per introduir-se al mon dels rooms, ja que és senzill però molt ben elaborat. Un 6/10.
És aquest comentari interessant?
0 of 0 gent que troba aquest comentari interessant
Original
  · 9 months ago.
  • 7/10
    Ambientació
  • 6/10
    Proves
  • 6/10
    Game Master
Han creat un ambient nou, vas a un destí en avió, pots passar una bona estona de vol on realitzaràs tasques per portar-te a un bon lloc i aconseguir-ho amb "EXIT"
És aquest comentari interessant?
1 of 1 gent que troba aquest comentari interessant
Un bon viatge!
  · 10 months ago.
  • 10/10
    Ambientació
  • 8/10
    Proves
  • 7/10
    Game Master
Ens ha agradat molt rebre la targeta d’embarcament amb destí desconegut!!
I que allà ens revés tot un senyor capità d’avió. Si seguiu els instruccions que us donen podeu fer un viatge molt original.
És aquest comentari interessant?
0 of 0 gent que troba aquest comentari interessant
Molt recomanable
  · 10 months ago.
  • 10/10
    Ambientació
  • 9/10
    Proves
  • 9/10
    Game Master
Ens van recomanar aquest room escape i va ser un dels primers que vam fer. No ens va decebre! Un viatge en avió d'allò més interessant!!
És aquest comentari interessant?
0 of 0 gent que troba aquest comentari interessant
Divertit
  · 1 years ago.
  • 9/10
    Ambientació
  • 8/10
    Proves
  • 9/10
    Game Master
Escape room molt xulo. Hi ha pantalles a l'interior i si t'han de donar pista la pots veure en pantalla. El Game Master molt simpàtic. El recomano.
És aquest comentari interessant?
1 of 1 gent que troba aquest comentari interessant
Un viatge amb avió inoblidable!
  · 1 years ago.
  • 9/10
    Ambientació
  • 8/10
    Proves
  • 8/10
    Game Master
Molt divertit!  És força minimalista i això m'agrada molt...el vam fer dues persones i vam anar molt bé. Molt recomanable!
És aquest comentari interessant?
1 of 1 gent que troba aquest comentari interessant
Dels millors!
  · 1 years ago.
  • 9/10
    Ambientació
  • 9/10
    Proves
  • 8/10
    Game Master
Vam anar recomanats i vam sortir encantats. Va ser el segon escape i vam sortir molt bé. Una historia i ambientació molt ben aconseguida. Un altre dels imprescindibles de Barcelona!
És aquest comentari interessant?
Login to post review